Now Reading
MusicExpert prezinta: Bloc cu Doddy si Ela Rose – Daca tu ai pleca

MusicExpert prezinta: Bloc cu Doddy si Ela Rose – Daca tu ai pleca

Single-ul DACA TU AI PLECA este cea mai noua piesa ce poarta semnatura Music Expert Company si apartine proiectului BLOC, in colaborare cu doi tineri artisti extrem de talentati, DODDY si ELA ROSE.

DACA TU AI PLECA este compusa de catre SORIN SENIUC (membru al proiectului CRUSH) impreuna cu VANOTEK si are influente inedite din mai multe zone muzicale actuale. Produs in toamna anului 2014 in studioul SMASH PRODUCTION, single-ul a asteptat mai bine de 6 luni data lansarii, trecand prin multe transformari pana la varianta finala.

SORIN SENIUC: “Am simtit nevoia sa facem ceva deosebit pentru piata muzicala din Romania.Avem si artisti care sunt deschisi si vor sa iasa din tipare, asa ca ne-am unit fortele si am creat impreuna aceasta piesa, pe care speram ca publicul sa o includa in playlist sau sa o asculte pe repeat.”

DODDY : “Sunt un mare fan dubstep si influentele acestei piese m-au atras instantaneu. Versurile au iesit foarte repede si au curs de la sine, iar sensibillitatea interpretarii Elei au completat perfect acest puzzle muzical, de care sunt mandru.E o reala placere sa lucrezi cu soliste si producatori atat de talentati, asa cum nu sunt multi in Romania!

See Also

ELA ROSE : “Am ascultat pentru prima data piesa in masina la drum lung. S-a potrivit perfect cu dorul meu de vara si de mare! Am indragit felul in care suna de la primele armonii, iar cand am auzit intensitatea si incarcatura, atat in versuri, cat si in linie…oarecum opuse ca si stare, dar care mergeau perfect impreuna, m-am indragostit cu totul.Versurile lui Doddy, de pe partea de rap sunt geniale :) Mi-am dat seama repede ca o sa iasa ceva misto si ca pot sa intru in ideea proiectului. Intreaga colaborare, sesiunile de inregistrari si timpul petrecut cu baietii in studio mi-au facut primavara mai frumoasa.Sper sa fie la fel si pentru cei ce vor asculta piesa!”

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top