Now Reading
Videoclip: Matteo – “Gandesc cu voce tare”

Videoclip: Matteo – “Gandesc cu voce tare”

Matteo lanseaza astazi un nou videoclip, pentru single-ul “Gandesc cu voce tare”, prima piesa trap in limba romana a unui artist autohton!
Trap-ul este este un gen muzical foarte interesant si ofertant, extrem de popular, care se aude din ce in ce mai mult in cluburi, la radio sau din masinile care asteapta la semafor. «Gandesc cu voce tare» este o piesa pe care mi-am dorit foarte mult sa o lansez, iar cu ajutorul echipei MediaPro Music, care a avut încredere in mine si in melodie, am si reusit”, a spus Matteo.
Noul single, compus de Matteo, Razvan Mihaila si Ligia, pe versurile lui Radu Mihai Stanescu, beneficiaza si de un clip de imagine, hot si inedit. Filmarile, in regia lui Bogdan Daragiu, au durat peste 12 ore.
Cu Bogdan am lucrat si la ultimele mele trei clipuri, ne intelegem excelent. Cristina Diaconu s-a ocupat de tinutele mele si, in plus, i-am avut alaturi pe toti din echipa de management si booking (Elena Neagu – booking agent), care m-au sustinut si m-au incurajat”, a adaugat artistul.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top