Now Reading
YorGa si Brighi lanseaza doua single-uri “Strop de fericire / Every drop”

YorGa si Brighi lanseaza doua single-uri “Strop de fericire / Every drop”

YorGa aduce vara asta un “Strop de fericire” pe piata muzicala din Romania. “Pune iubire in fiecare strop din paharul tau de fericire!” Uitam sa fim fericiti si sa ne bucuram la intensitate maxima de fiecare moment. Insa noi suntem proprii alchimisti, noi ne ocupam de reteta fericirii noastre. Care sunt ingredientele? Ce mai adaugam si la ce renuntam? Este fericirea doar o iluzie? Nu trebuie sa cautam raspunsuri la intrebari, ci doar sa fim fericiti, in orice moment.

YorGa, cel mai nou proiect marca Mosquito Production din portofoliul Cat Music, colaboreaza cu frumoasa Brighi pentru primul lor single. Piesa este lansata concomitent in doua versiuni: in limba romana si in limba engleza

YorGa inseamna Gabriel Baruta si Florin Iordache, doi muzicieni experimentati. Cunoscut compozitor, Gabriel este fondatorul trupei Hotel FM, alaturi de care a participat la Eurovision 2011 cu piesa “Change”. Florin este un solist cu sute de concerte la activ. A facut parte din trupa Krypton si a avut numeroase colaborari cu diferiti artisti, printre care Directia 5, iar din 2012 este solistul trupei Avenue.

Pentru Brighi, feat-ul cu YorGa, pentru piesele “Strop de fericire / Every drop”, aduce o schimbare de stil muzical, dupa single-ul “Motivul meu”, lansat la inceputul acestui an, si colaborarile cu Speak, Pacha Man, Dorian si Snoop Dog. Frumoasa artista a participat la Vocea Romaniei, in sezonul cu numarul 4, unde a ajuns pana in semifinale in echipa lui Marius Moga.

Ambele versiuni, atat cea in limba romana, cat si cea in limba engleza, sunt compuse de catre Gabriel Baruta, compozitorul a numeroase piese remarcabile din muzica romaneasca, precum “Hearts Collide”, single-ul Ancai Florescu.

See Also

Baietii de la YorGa si Brighi au intrat aseara in laborator, unde au filmat videoclipul pieselor “Strop de fericire / Every drop”, pe care urmeaza sa il lanseze in curand.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker