Now Reading
Videoclip: Nicole Cherry – “Pana vine vineri”

Videoclip: Nicole Cherry – “Pana vine vineri”

Tanara cantareata Nicole Cherry lanseaza astazi un nou videoclip, pentru single-ul “Pana vine vineri”, o piesa cu un mesaj puternic, in care se vor regasi elevii, studentii, angajatii si toti cei care asteapta sfarsitul saptamanii, pentru cateva zile de relaxare si distractie!
Videoclipul a fost regizat de Michael Mircea, iar filmarile au avut loc in diverse loca?tii din mallul bucurestean Baneasa Shopping City si au durat mai bine de 12 ore. Tinutele artistei au fost realizate de Daria Georgescu, de coafuri a fost responsabila Livia Berceanu, iar machiajul a fost asigurat de Ana Cucuta.
In noul clip, fanii artistei o pot vedea pe Nicole, alaturi de dansatorii sai, atat imbracata office, la costum, executand miscari sincronizate perfect, cat si purtand haine colorate, preg?tita pentru distractie, avand o coregrafie plina de energie.
Piesa, produsa in studiourile HaHaHa Production si lansata impreuna cu MediaPro Music, este compusa de Constantin Bodea, Mihai Andrei, Maxim Chisaru si Andrei Tiberiu Maria, pe versurile lui Vlad Munteanu, Elena Morosanu si Andrei Tiberiu Maria.
Multumesc celor de la Hahaha Production si MediaPro Music pentru toata implicarea, in realizarea acestui nou videoclip. Piesa ‘Pana vine vineri’ are un aer fresh, de vara, la care am lucrat intens. A fost o experienta noua pentru mine, deoarece am vrut sa aduc un sound diferit de ceea ce am lansat pana acum, o piesa de impact, cu influente puternice. Am dorit c? acest nou single sa vina ca o schimbare pe piata muzicala, mai ales ca productia, pe versuri in limba romana, te duce cu gandul la un hit ce poate cuceri intreg globul, nu doar Romania! Sper, din tot sufletul, sa va bucurati, din plin, de noua mea piesa!”, a spus Nicole Cherry.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top