Now Reading
ARASH, concerteaza in toamna la Bucuresti!

ARASH, concerteaza in toamna la Bucuresti!

ARASH vine in Romania alaturi de band-ul sau, pentru un super concert, pe care il va sustine la Sala Palatului, in data de 24 noiembrie. Daca in urma cu 7 ani, solistul a facut cunostinta cu publicul din Romania, cantand la Mamaia, intr-un spatiu neincapator pentru numarul urias al fanilor romani, de data aceasta, celebrul artist va face un show de zile mari, in prezenta unui public numeros, pe o scena pe masura.

Ecrane uriase, proiectii laser, lumini inteligente, dar, cele mai importante elemente ale mega evenimentului: muzica live si multa voie buna.
Toate acestea, plus alte surprize de proportii vor transforma seara de 24 noiembrie, intr-o experienta concertistica greu de egalat.

Arash este cunoscut publicului din Romania gratie hiturilor care ocupa si astazi cele mai inalte pozitii in topurile muzicale, precum ”Broken Angel”, ”One love”, ”She makes me go”, ”Temptation” , ”Chori Chori”, ”Boro Boro” –inclus pe coloana sonora a filmului bollywoodian ”Bluffmaster”.

Actor, dansator, entertainer si producator muzical, Arash promite ca la Bucuresti va sustine un show plin de energie, un adevarat party pentru toti iubitorii muzicii dance actuale.

Biletele au fost puse in vanzare la Sala Palatului, in reteaua EVENTIM, la magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carture?ti, Humanitas si online pe www.eventim.ro.
Cei interesati pot profita de perioada de PRESALE. Astfel, pana pe data de 8 iunie 2015 biletele se vor putea achizitiona la preturi reduse, urmand a fi modificate, incepand din 9 iunie 2015, conform planului de mai jos:

See Also

PRESALE – 08.06.2015 Din 09.06.2015:

GOLDEN VIP: 245 lei GOLDEN VIP: 285 lei
VIP: 215 lei VIP: 245 lei
CAT I: 185 lei CAT I.: 210 lei
CAT II: 155 lei CAT II. : 185 lei
CAT III: 125 lei CAT III.: 145 lei
CAT IV: 110 lei CAT IV.: 125 lei

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top