Now Reading
Alb Negru lanseaza single-ul si videoclipul “Love, Love”, alaturi de Ralflo si Rares

Alb Negru lanseaza single-ul si videoclipul “Love, Love”, alaturi de Ralflo si Rares

Baietii de la Alb Negru se intorc la formula care i-a mentinut cativa ani in topurile muzicale si lanseaza din nou, alaturi de Ralflo si Rares, o noua promisiune muzicala.

“Love, Love” este o piesa vesela, cu un videoclip pe masura, energic si molipsitor. Laitmotivul este, evident, iubirea, insotita de dramele si emotiile ei. Versurile sunt, pe cat de actuale, pe atat de nemuritoare, si descriu o iubire capricioasa, dar salvatoare, care vine cand te astepti mai putin. “Tot raul spre bine/ e adevarul chiar de nu-ti convine”, canta Alb Negru, alaturi de Rares si Ralflo.

Finalul povestii sugereaza implinirea iubirii, insa a niciunuia dintre cei 4 baieti care o curteaza pe fata din clip. Morala povestii imbraca multe adevaruri, intre care faptul ca iubirea poate aparea atunci cand te astepti cel mai putin, ca nu e pentru cine se pregateste, ci pentru cine se potriveste etc. De asemenea, in clip il putem recunoaste si pe Aurelian Temisan, alaturi de sotia si fetita sa, imaginea familiei perfecte.

Regia videoclipului ii apartine lui Dan Petcan, iar single-ul “Love, love” este compus de catre baietii de la Alb Negru, Kamara si Andrei, alaturi de George Popa, Ralflo si Rares.

See Also

Piesa ‘Love, Love’ este un fel de continuare a single-ului ‘Mi-e sete de tine’, atat muzical, cat si din punct de vedere al componentei. De cand am auzit-o, am simtit ca trebuie sa fie in aceeasi formula ‘magica’ de 4. E o melodie vesela si optimista”, spun baietii de la Alb Negru.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top