Now Reading
Videoclip: Mandinga – “Adrenalina”

Videoclip: Mandinga – “Adrenalina”

Trupa Mandinga lanseaza azi, cel mai asteptat single al momentului, “Adrenalina”. Piesa este compusa si produsa de ei in studiourile Happiness Production si vi-i arata pe artisti mai sexy ca niciodata.
“Adrenalina” este o piesa sexy, cu un sound nou fata de cel cu care artistii si-au obisnuit fanii. Special pentru aceasta lansare, membrii trupei, alaturi de Elena, au fost protagonistii unei sedinte foto HOT! Elena, Chupi, Omar, Zach, El Nino si Tony sunt surprinsi in costume tribale, cu elemente afrofuturiste, multa culoare, sex-appeal. “Suntem foarte entuziasmati de acest nou single, este munca noastra, a trupei, a casei de productie Happiness Production. Abia asteptam sa vedeti videoclipul si sa ascultati piesa. ‘Adrenalina’ este o piesa de vara, sexy, care speram sa va faca sa dansati si sa va bucurati de muzica”, au declarat membrii trupei Mandinga.
Videoclipul este regizat de Khaled Mokhtar (si Dop), Dimitri Caceaune si David Gal. Piesa este lansata impreuna cu Global Records, casa de discuri a INNEI.
“Adrenalina” se va lansa oficial printr-un concert pe care Mandinga il va sustine pe 16 mai in cea mai mare berarie din Capitala.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (4)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top