Now Reading
Admiral C4C a sustinut un concert alaturi de Eddy Wata

Admiral C4C a sustinut un concert alaturi de Eddy Wata

Admiral C4C, artistul desemnat de ADMA Awards 2013 “Best Reggae Artist of the Year” si “Best Reggae”, alaturi de Eddy Wata, unul dintre cei mai aprecia?i producatori si artisti internationali, au concertat pe 25 aprilie, intr-un club din Cluj Napoca, cu un nou concept de party: “Most Wanted Party Monstarz”.

Nu am fi nimic fara fanii nostri”, spunea Eddy Wata, alaturi de Admiral C4C, inainte de party. “Publicul roman imi inspira iubire si frumusete”, a adaugat artistul.

Pe 25 aprilie, Admiral C4C a uimit audienta in stilul caracteristic, atat prin sound si prezenta scenica, cat si prin surprizele prin care obisnuieste sa surprinda publicul. De aceasta data, pentru ca show-ul sa fie complet, Admiral C4C i-a avut alaturi, ca invitati speciali, pe Simona Mereu si Sir. Ledgen, care au incins ringul de dans cu miscarile spectaculoase. Cei doi dansatori, Simona Mereu, initiatoarea curentului Ragga Jam in Romania, si Sir Ledgen, unul dintre coregrafii peliculei “Step Up 3D”, se afla intr-un turneu national de Dancehall.
Simona Mereu apare si in cel mai recent videoclip al lui Admiral C4C, “Drop the Boom”, un single compus de catre Admiral C4C, care reprezinta aprecierea sa fata de dansatori, pentru dragostea, implicarea si efortul depus de acestia in munca lor cu artistii.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker