Now Reading
Marius Moga lanseaza al 2-lea single din cariera – “Suntem Pasari Calatoare” feat. Achi

Marius Moga lanseaza al 2-lea single din cariera – “Suntem Pasari Calatoare” feat. Achi

Dupa ce a compus muzica pentru toata crema de artisti din Romania, Marius Moga a lansat primul single in 2014, “Pe barba mea”, o piesa de rezistenta pe frecventele posturilor de radio si tv din Romania. Acum a venit momentul pentru cel de-al doilea single, “Suntem Pasari Calatoare” feat. Achi, o piesa cu mesaj pozitiv si inspirational, in care sigur o sa te regasesti si tu!
“Sunt foarte bucuros sa va prezint piesa asta ca fiind un imn al plimbaretilor de pretudinteni! Viata e o intreaga calatorie, iar noi zburam liberi ca niste “pasari calatoare”! De cand am inceput sa compun piesa asta cu Achi, am stiut ca trebuie sa cante si el piesa, pentru ca se potriveste perfect. Este un artist foarte talentat de la DeMoga Music, care promite multe in cariera lui.”, a declarat Marius Moga.Achi este artist, compozitor si producator la DeMoga Music, incepand cu anul 2013. Canta de la varsta de 4 ani, cand le-a spus parintilor ca isi doreste ca fie ca artistii de la televizor. Astfel ca a facut parte ani de zile din corul Alegretto, a prezentat emisiuni pe Acasa TV, TVR, National TV si a castigat premii la festivaluri de muzica pentru copii (Trofeul Mamaia Copiilor 2011).
Videoclipul, in regia lui Iulian Moga, exprima faptul ca viata este o calatorie, plina de aventuri, din care iubirea nu lipseste. Marius Moga, Achi si gasca de plimbareti de la DeMoga Music, au calatorit prin toata tara la filmari, iar rezultatul final este un clip plin de emotie si voie buna.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker