Now Reading
Videoclip: Vunk & Fly Project – “Fa-mi cu mana”

Videoclip: Vunk & Fly Project – “Fa-mi cu mana”

Trupa Vunk lanseaza astazi un nou videoclip, pentru piesa Fa-mi cu mana, imnul Zilei Internationala a Dorului, cea mai vesela declaratie de dor a verii.Melodia a fost cantata in premiera la concertul ‘VUNK in Orasul Minunilor’, pe 3 octombrie anul trecut, si a fost extras ca single in urma cererilor repetate ale fanilor, intr-o versiune speciala, alaturi de Fly Project.
De cand am cantat prima data in concert ‘Fa-mi cu mana’ am stiut ca atunci cand o vom lansa si cu videoclip, ea va fi deja un hit pentru fanii nostri. De astazi, sper sa cucerim si restul de public care aude pentru prima data acest cantec. La orice spectacol o cantam, absolut toata lumea danseaza, asa ca avem sperante foarte mari si incredere ca va fi unul dintre hiturile verii 2015. Piesa aceasta este si prima noastra colaborare cu prietenii de la Fly Project, pe care i-am invitat sa cante pe melodia noastra. ‘Fa-mi cu mana’ este imnul acestei zile de 13 mai, Ziua Internationala a Dorului, sarbatoare pe care am creat-o pentru a transforma o emotie pur romaneasca intr-o sarbatoare globala”, a spus Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.
Muzica si textul piesei sunt semnate de Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, Gabriel Maga si Tudor Ionescu de la Fly Project.
Productia si regia clipului a fost realizata de The Brothers M. Desi vesel, videoclipul vorbeste despre dor si are un mesaj emotionant la final: “Nu poti sa inlocuiesti pe cineva drag cu un obiect”. “Sa fie astazi ziua de cand incepem sa fim mai atenti la sufletele noastre. Pentru ca o sarbatoare dureaza doar o zi, dar emotiile ei dureaza o viata intreaga. De Ziua Internationala a Dorului priveste-n sus si fa cu mana!”, au adaugat membrii trupei Vunk.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker