Now Reading
NEW SINGLE: NesteA feat. Juju – It’s Not Over

NEW SINGLE: NesteA feat. Juju – It’s Not Over

Castigatoarea festivalului “Flori de Mai 2014” NesteA, pe numele ei real “Alexandra Nestea” revine in atentia publicului cu un nou single in colaborare cu JUJU, fost concurent X Factor care s-a facut cunoscut prin colaborarile sale cu Simona Nae (Doi Nebuni) sau Jo (Inapoi).
Piesa “It’s Not Over” a fost produsa de Radu Sirbu in studiourile Rassada Music si este un catchy track ce combina mai multe stiluri muzicale cu o atitudine si energie pozitiva.
Cu piesa aceasta vreau sa va aducem vara si soarele chiar si atunci cand este innorat afara. Mi-a placut mult colaborarea cu toata echipa, ne-am distrat maxim la inregistrari iar rezultatul este unul pe masura. Oficial deschidem sezonul de vara cu o super piesa“, a declarat NesteA.
Juju:It’s Not Over este o piesa de vara, cu o tema instrumentala foarte interesanta, pe care sunt sigur ca lumea va dansa si se va distra.
Stim ca ascultatorii vor simti energia pozitiva pe care vrem sa o transmitem prin intermediul acestei piese si speram sa o auzim la toate pool party-urile de pe litoral, in aceasta vara
“.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker