Now Reading
Succes dupa succes pentru “Platonov”- noua provocare a Teatrului “Maria Filotti” Braila

Succes dupa succes pentru “Platonov”- noua provocare a Teatrului “Maria Filotti” Braila

Duminica 17 mai , de la ora 18.00, la Sala Studio, Teatrul Maria Filotti va ofera sansa unei ultime intalniri sau reintalniri din aceasta stagiune cu acest spectacol de colectie – PLATONOV dupa A. P. Cehov , in regia Andreei Vulpe.
Aceasta reprezentatie precede momentul important al prezentarii spectacolului PLATONOV la Bucuresti , in data de 8 iunie la Sala Studio ( Icoanei ) a Teatrului Bulandra. De asemenea, PLATONOV va fi prezentat in cursul lunii iunie la cea de-a XXII-a editie a Festivalul International de Teatru Atelier de la Sfantu Gheorghe , iar pentru toamna acestui an a fost selectionat sa participe la Festivalul de Teatru Clasic de la Arad.
Scenografia este realizata de un creator brailean Daniel Titza, iar distributia ii aduce alaturi pe apreciatii actori braileni – Silviu Debu, Mihaela Trofimov, Valentin Terente, Liviu Pintileasa, Corina Bors, Narcisa Novac, Marcel Turcoianu, Dan Moldoveanu, Adrian Stefan, Costica Burlacu, Emilia Mocanu si Alexandru Marin, alaturi de actorii invitati Emilia Bebu si Ionut Visan.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top