Now Reading
Videoclip: Nicola – “Addicted to your love”

Videoclip: Nicola – “Addicted to your love”

Noul single al artistei este compus de britanicul William Taylor si descrie un sentiment cunoscut multora dintre cei care vor asculta piesa: “dependenta de dragostea persoanei de langa tine”, dupa cum a spus insasi Nicola.
Videoclipul regizat de Nicola, a fost filmat in Bucuresti si editat in UK de James Smith Taylor, va face cu siguranta furori in randul publicului deoarece cantareata lor preferata este surprinsa in ipostaze inedite. Clipul este unul de imagine si scoate in evidenta trasaturile frumoase ale artistei.

Pe platourile de filmare, Nicola a avut alaturi o echipa de profesionisti care au avut grija ca totul sa iasa perfect. Cantaretei ii place sa lucreze in echipa, sa schimbe idei cu colegii de filmare si accepta ideei atunci cand sunt bune. Pentru make-up artista a colaborat cu Violeta Enoiu.

Imi place sa lucrez in echipa si mi-am ales oameni cu care sa pot comunica foarte bine, la realizarea acestui clip. Am vrut sa scot in evidenta mesajul acestei piese, folosindu-ma mult si de cuvinte. Ne-a fost foarte greu la montaj pentru ca am stat cu James permanent in contact, sa alegem cele mai bune variante. Am descoperit in el un om de un calm englezesc, la fel si Will. Aici, totul a decurs super bine; ne-am distrat tare la filmari, caci doar eram intre prieteni. Le multumesc lor ca au fost langa mine, la realizarea acestei productii!“, a declarat Nicola.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top