Now Reading
Braileanul Doru Ciutacu inregistreaza succes dupa succes pe scenele festivalurilor nationale

Braileanul Doru Ciutacu inregistreaza succes dupa succes pe scenele festivalurilor nationale

Duminica, 17 mai, a avut loc la Bucuresti Festivalul National de muzica pop “Music, my love”, editia a II-a, organizat de reputata interpreta de muzica usoara, profesoara de canto la Scoala Populara de Arte Bucuresti, precum si textier si compozitor, doamna Viorela Filip, membra a U.C.M.R. si a W.A.F.A. cu sediul in Malta. Din juriu au facut parte, alaturi de doamna Viorela Filip, directorul festivalului, domnul Cristian Alivej- compozitor si profesor de canto, doamna Gabriela Sauciuc-Cicone- compozitor si textier, profesoara de canto, interpreta de muzica pop, domnul profesor Stefan Iordache si doamna profesoara Mihaela Iordache. A fost o competitie foarte stransa, cu aproape 70 de participanti, toti foarte bine pregatiti , desfasurata ca un maraton intre orele 10-19.
Braileanul Doru Ciutacu a reusit sa impresioneze din nou juriul cu vocea sa. Pentru prestatia sa deosebita, tinuta scenica si interpretarea sensibila a piesei „De dragul tau” a fost rasplatit cu Trofeul categoriei 16-18+ ani, desi a fost cel mai tanar interpret la aceasta categorie.
Totodata, in zilele de 15 si 16 mai s-a desfasurat la Casa Tineretului din Braila Festivalul National “Armoniile Dunarii”. Cu un juriu de exceptie , din care au facut parte domnul compozitor Zsolt Kerestely, domnul compozitor Mihai Vanica- presedintele juriului, domnul compozitor si interpret Adrian Ordean- creatorul trupei “ASIA”, doamna profesoara Adriana Toma- directorul festivalului si doamna profesoara Galina Cojocari, festivalul s-a bucurat de un mare succes. Dupa ce au trecut de o severa preselectie, participantii , repartizati in trei grupe de varsta : 7-10 ani, 11-14 ani si 15-18 ani, toti foarte bine pregatiti, au pus la grea incercare juriul festivalului.
Doru Ciutacu, evoluand la categoria 16-18 ani, a interpretat la un inalt nivel calitativ melodiile “Hero” si “De dragul tau”. Evolutia sa i-a adus premiul al II-lea la categoria sus-mentionata.

Detalii despre artist

Doru Ciutacu ( 16 ani) a participat la emisiunile “Numai cu acordul minorilor” si Televiziunea copiilor” ale regretatului realizator de show-uri TV, Titus Munteanu, timp de 6 sezoane, fiind prezentator si interpret intr-unul din sezoane. A participat de asemenea la emisiunile-concurs TV ” Ploaia stelurelor(TVR) si Fresh Mania (National TV). Detine titlul de Mini Mister World si trofeul festivalului din Turcia. A aparut la aproape toate televiziunile din Bucuresti in emisiuni muzicale. A jucat in 7 filme muzicale,alaturi de maestri precum Jean Constantin. Are 4 carti publicate de poezie si proza. Este elev al Liceului de arte “Haricleea Darclee”, Braila, clasa canto muzica usoara. Ia lectii de canto, pian si chitara. Pe parte muzicala a lucrat cu artisti precum Marius Teicu, Viorel Gavrila, Viorela Filip.
Are in palmares multe premii nationale si interna?ionale la concursuri de interpretare muzica usoara. Dintre ultimele premii: Marele trofeu al Festivalului International “Ceata lui Pitigoi” Galati 2014, Marele trofeu al Festivalului Axiopolis 2014, Trofeul grupei festivalul “Primavara incepe cu tine” Buzau 2014, Premiul I Sulina 2014 si recentul Trofeu al Festivalului “Floare de april” din luna aprilie a acestui an de la Tecuci.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker