Now Reading
Videoclip: Ami – “Somnu’ nu ma ia”

Videoclip: Ami – “Somnu’ nu ma ia”

Dupa succesul inregistrat cu ‘Playa en Costa Rica’, videoclip care a strans aproape 15 milioane de vizualizari pe YouTube, AMI, cantareata care a scos hit dupa hit, revine astazi cu un nou clip hot si incitant, pentru piesa “Somnu’ nu ma ia”, un single in limba romana, ce are toate sansele sa devina hit in aceasta vara!
Somnu’ nu ma ia, hai ia-ma tu’! M-am indragostit mai intai de versuri, care sunt super catchy si te prind de la prima ascultare, si apoi de piesa! Pana acum, lumea m-a auzit cantand mai mult in spaniola si am abordat genul latino – spanish, atat ca stil, cat si ca imagine. ‘Somnu’ nu ma ia’ are un nou sound si e un nou stil pe care il abordez. Am vrut sa fie ceva fresh, mai ales ca este primul meu single solo in limba romana, iar fanii mei chiar isi doreau o astfel de melodie de la mine, a explicat AMI.
Videoclipul piesei ‘Somnu’ nu ma ia’, regizat de Florin Botea, este un clip de imagine, bazat mai mult pe stare si pe mesajul transmis de versuri. “A fost o nebunie la filmari, au durat aproape 24 ore, am stat in apa rece, rece, mai bine de jumatate de or? pentru filmarea unui cadru. Am inghetat! Si chiar daca sunt alergica la frig, a meritat. Apoi am avut de filmat un alt cadru ‘alergic’, in care zburau in jurul meu pene si puf”, isi aminte?te AMI.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker