Now Reading
Baroq lanseaza un nou videoclip, impreuna cu Sonny Flame – “Mr. LoveYou”

Baroq lanseaza un nou videoclip, impreuna cu Sonny Flame – “Mr. LoveYou”

Baroq lanseaza cel de-al doilea videoclip din cariera, pentru piesa “Mr. LoveYou”, interpretata impreuna cu Sonny Flame! Noul single indeamna fetele ca “odata cu venirea verii, sa renunte la inhibitii si sa se distreze”, dupa cum explica tanarul artist.

“Mr. LoveYou” beneficiaza si de un videoclip realizat de Trandafilm, in regia lui Ionut Trandafir. Filmarile au avut loc in Bucuresti, pe un teren de tenis, de tinutele artistilor s-a ocupat Ana Nisipeanu, iar de machiaj, Alexandra Ghervasu.

Este un clip fresh, in care eu arbitrez un meci de tenis intre doua fete foarte sexy! A fost o atmosfera foarte vesela la filmari, ne-am distrat pe cinste”, a spus Baroq. “Piesa are un vibe pozitiv si versuri usor ironice. Este o melodie perfecta pentru vara, care iti da instant o stare buna. Baroq este un artist foarte talentat, ma bucur ca am avut ocazia sa colaboram”, a marturisit Sonny Flame.

La numai 23 de ani, Baroq se poate lauda deja cu o cariera de suces: este un nume cunoscut in lumea jazzului din Romania, a sustinut nenumarate concerte si a castigat premii importante la diverse concursuri muzicale!

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top