Now Reading
“Camera albastra” – ultima reprezentatie din stagiunea Teatrului “Maria Filotti” Braila

“Camera albastra” – ultima reprezentatie din stagiunea Teatrului “Maria Filotti” Braila

Sambata, 23 mai, de la ora 18.00, la Casa Tineretului Teatrul ‘Maria Filotti; Braila’ va invita sa intrati in CAMERA ALBASTRA (The blue room) si sa asistati in mod direct la consumarea a zece povesti de dragoste din lumea contemporana.
Acest spectacol foarte indragit de braileni are ca punct de plecare piesa Camera Albastra de David Hare, fiind o actualizare rafinata a celebrei piese Hora iubirilor , scrisa spre finalul secolului XIX de marele dramaturg Arthur Schnitzler.
In regia lui M. Chriss Nedeea spectacolul devine un TOT, cu o desfasurare tumultoasa si imprevizibila; povestile, diferite ca lume , mediu social sau tipologie umana care ne fascineaza si ne atrag ca intr-un puzzle al imaginii , adesea iluzorie a iubirii.
Cu o distributie de exceptie : Narcisa Novac, Valentin Terente, Ramona Ganga, Adrian Stefan, Elena Andron, Alin Florea, Corina Bors, Liviu Pintileasa, Mihaela Trofimov , Emilian Oprea, si o scenografie moderna si functionala semnata de Irina Moscu , cu muzica live si o coregrafie sustinuta cu talent de intreaga distributie , Camera albastra este o demonstratie de talent actoricesc si un discurs ludic despre iubire sub toate aspectele ei.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top