Now Reading
“Camera albastra” – ultima reprezentatie din stagiunea Teatrului “Maria Filotti” Braila

“Camera albastra” – ultima reprezentatie din stagiunea Teatrului “Maria Filotti” Braila

Sambata, 23 mai, de la ora 18.00, la Casa Tineretului Teatrul ‘Maria Filotti; Braila’ va invita sa intrati in CAMERA ALBASTRA (The blue room) si sa asistati in mod direct la consumarea a zece povesti de dragoste din lumea contemporana.
Acest spectacol foarte indragit de braileni are ca punct de plecare piesa Camera Albastra de David Hare, fiind o actualizare rafinata a celebrei piese Hora iubirilor , scrisa spre finalul secolului XIX de marele dramaturg Arthur Schnitzler.
In regia lui M. Chriss Nedeea spectacolul devine un TOT, cu o desfasurare tumultoasa si imprevizibila; povestile, diferite ca lume , mediu social sau tipologie umana care ne fascineaza si ne atrag ca intr-un puzzle al imaginii , adesea iluzorie a iubirii.
Cu o distributie de exceptie : Narcisa Novac, Valentin Terente, Ramona Ganga, Adrian Stefan, Elena Andron, Alin Florea, Corina Bors, Liviu Pintileasa, Mihaela Trofimov , Emilian Oprea, si o scenografie moderna si functionala semnata de Irina Moscu , cu muzica live si o coregrafie sustinuta cu talent de intreaga distributie , Camera albastra este o demonstratie de talent actoricesc si un discurs ludic despre iubire sub toate aspectele ei.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker