Now Reading
Laura Stoian, frumoasa cantareata originara din Braila, lanseaza o noua provocare muzicala alaturi de rapperii de la Pretecst

Laura Stoian, frumoasa cantareata originara din Braila, lanseaza o noua provocare muzicala alaturi de rapperii de la Pretecst

Pentru ca scopul revistei noastre este si acela de a promova noile talente, astazi dorim sa va prezentam o colaborare muzicala spectaculoasa si o piesa cu un mesaj in care ne-am putea regasi cu totii.

Frumoasa si talentata Laura Stoian a studiat canto la Liceul de Arta “Hariclea Darclee” din Braila, sub indrumarea prof. Adriana Toma, a participat la nenumarate spectacole si concursuri de muzica, de unde s-a intors cu premii de fiecare data si se afla sub indrumarea artistica a maestrei Ozana Barabancea.
Astazi lanseaza, alaturi de rapperii de la Pretecst, piesa “Supererou”.

Piesa Supererou, alaturi de baietii de la Pretecst, trupa formata din George Petrea si Alin Raileanu, este prima mea colaborare si pot spune ca este una foarte speciala, deoarece am avut oportunitatea de a cunoaste oameni minunati cu care am lucrat foarte usor, oferindu-mi o altfel de experienta muzicala. Ideea piesei a venit din partea lui Alin Robert Raileanu fiind textierul acestei piese , instrumentalul fiind creat de catre Bogdan Ioan. De de scenariu, imagine si editare video s-a ocupat George Petrea. Baietii de la Pretecst m-au contactat, mi-au prezentat ideea si mi-au propus sa facem o piesa impreuna. Am fost foarte incantata de ideea lor, mai ales ca acest gen este o provocare frumoasa pentru mine, avand oportunitatea de a-mi demonstra ca pot aborda si alte stiluri muzicale fata de stilurile pe care le interpretez eu.
Piesa Supererou are un ritm si un stil deosebit, deoarece este o piesa sensibila, cu un mesaj real, avand o eleganta aparte. Poate fi ascultata si incadrata oricarui tip de public.
Pentru mine aceasta colaborare este foarte speciala si imi doresc foarte mult ca “Supererou” sa fie pe placul publicului, iar feedback-ul din partea acestuia sa fie cat mai sincer
, ne-a spus Laura Stoian.

Cei ce vor sa le scrie sau sa urmareasca activitatea artistica a Laurei si a trupei Pretecst, o pot face pe urmatoarele pagini de Facebook:

See Also

Laura Stoian
Pretecst Oficial

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
1
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top