Now Reading
Jo si Randi lanseaza primul lor single impreuna – “Pana vara viitoare”

Jo si Randi lanseaza primul lor single impreuna – “Pana vara viitoare”

Single-ul “Pana vara viitoare” este prima colaborare intre Randi si Jo, doi artisti talentati, colegi in cadrul echipei Famous Production si, in acela?i timp, foarte buni prieteni.

Cu un sound retro al slagarelor din anii ’80, muzica de care multi isi aduc aminte cu nostalgie, piesa este compusa si produsa in studiourile Famous Production pentru Cat Music, casa de discuri a artistei, iar videoclipul este regizat de catre Dan Petcan.

Pe Jo o stiu de pe vremea X Factor, iar de cand s-a alaturat la studio echipei Famous, am devenit prieteni. O apreciez atat ca artista, cat si ca om si cred ca viitorul ei in industrie este unul stralucit”, declara Randi.

Sunt fericita ca am ocazia sa cant cu un artist atat de talentat si, in acela?i timp, un prieten atat de bun. Randi este unul dintre cei mai creativi oameni pe care ii cunosc si ma bucur mult sa invat in fiecare zi de la el. La Famous Production suntem prieteni, suntem o echipa de arti?ti care pun mult suflet in ceea ce fac si ‘Pana vara viitoare’ este un exemplu foarte bun. Piesa aceasta inseamna mult pentru mine si cred ca foarte multa lume se va regasi in ea“, declara Jo.

See Also

Jo este o artista completa, care a demonstrat atat calitati vocale, cat si actoricesti, in cadrul consursurilor X Factor si Te cunosc de undeva, unde a intrat cu usurinta in pielea a numeroase personaje. Artista este prezenta pe radio si pe TV cu piesa ?oapte, unul dintre cele mai difuzate cantece din aceasta primavara.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top