Now Reading
Nico ne promite un “Alt Inceput”

Nico ne promite un “Alt Inceput”

Dupa colaborarea cu Shobby pentru piesa “Clipe”, Nico lanseaza alaturi de Sonny Flame single-ul si videoclipul “Alt inceput”.

Alt Inceput este o piesa Pop cu usoare influente R&B, ce vorbeste despre o relatie ce are de suferit din cauza infidelitatii. Mi-am dorit de mult timp sa fac o piesa cu Sonny Flame, vocile noastre se potrivesc foarte bine pe acest stil muzical; la fel ca mine, Sonny Flame este un fan al genurilor R&B/Hip-Hop. Dupa ce am imprimat strofele mele si refrenul piesei, am stiut ca el este solistul potrivit pentru ca piesa ‘Alt Inceput’ sa sune impecabil. Si nu m-am inselat!”, declara Nico.

Noul single, “Alt inceput”, este compus de catre Sonny Flame, Laurentiu Matei si Ovidiu Iordache, iar videoclipul este regizat de catre Petre Nastase. Nico a mai colaborat cu regizorul Petre Nastase si pentru videoclipurile “Love Mail” si “Pe-o margine de lume”.

Colaborarea cu Shobby, din 2014, a venit dupa 6 ani de la primul featuring lansat de catre cei doi artisti. Odata cu lansarea single-ului “Clipe”, Nico s-a intors la marea ei dragoste, R&B-ul. Artista a mai lansat, de-a lungul timpului, piese in colaborare cu numerosi artisti, printre care BUG Mafia, Puya, Cabron, F. Charm.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker