Now Reading
Omar si Letty lanseaza primul lor videoclip, pentru piesa “Alhayat”

Omar si Letty lanseaza primul lor videoclip, pentru piesa “Alhayat”

S-au cunoscut de mici, la concursurile muzicale de copii, iar producatorul care a descoperit-o pe Nicole Cherry, de la Tommo Production, i-a luat sub aripa sa protectoare, si, de atunci, s-a produs o adevarata chimie muzicala intre acestia.. Vorbim despre Omar si Letty (Letitia Roman), copiii care au facut senzatie la Next Star, ba chiar si castigat unul din sezoanele concursului.
Si pentru ca talentul lor trebuia pus si mai mult in evidenta, iata ca, astazi, lanseaza primul lor proiect impreuna, videoclipul piesei “Alhayat”, pe ritmuri arabesti cu aer si imagini de sezon estival, cu un sound ce sigur se va auzi peste tot.
Single-ul a fost compus si produs de echipa Tommo Production, iar de regie s-a ocupat Alex Ceausu.
Omar are 14 ani, este jumatate roman si jumatate libanez, iar in prezent pustiul studiaza pianul si vioara la liceul Dinu Lipatti din Bucuresti.
In iunie 2013, tanarul a castigat titlul Next Star, iar de atunci a reusit sa adune milioane de vizualizari, pe Youtube, cu toate prestatiile lui artistice, dar si o pagina de Facebook cu zeci de mii de fani.
In luna aprilie, acesta a lansat primul lui single solo “Beautiful life”, cu care a adunat rapid foarte multe view-uri.
Motto-ul lui este: “Sa nu uiti niciodata de unde ai plecat!”.
Letty, sau Letitia Roman pe numele ei din buletin, este una din vocile speciale ale Romaniei, are 13 ani, a participat si ea la Next Star

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top