Now Reading
Rachel Reed si Chi Pah lanseaza melodia “Perdu”

Rachel Reed si Chi Pah lanseaza melodia “Perdu”

Intr-o piata muzicala in care artistii aleg sa interpreteze, in general, melodii in limba romana si engleza, Rachel Reed si Chi Pah vin cu o provocare inedita, cei doi lansand piesa “Perdu” in limba franceza.
Melodia este compusa de Mircea Prusan in colaborare cu Chi Pah (Ciprian Marcu), care este cunoscut publicului larg pentru participarea la productia hitului “I need you more” (Crush & Alexandra Ungureanu).
In momentul in care Ciprian si Mircea mi-au aratat ideea melodiei, am simtit ca trebuie sa fac versurile in limba franceza. Nu stiu daca a fost neaparat o alegere, pur si simplu am simtit aceste versuri si totul a curs dintr-o data, de la un vers la altul am stiut cum continua aceasta poveste, iar la final versurile s-au legat si a iesit aceasta piesa pe care o iubesc. Am mare incredere in melodie si sper sa ajunga la inima ascultatorilor”, a declarat Rachel Reed.
Rachel este cunoscuta publicului larg pentru piesele ei clubbing, iar aceasta schimbare de stil va intregi experienta ei ca artist. Dupa ce a concertat pe scene mari ale lumii, alaturi de artisti precum Macklemore & Ryan Lewis, Carlprit, Loreen, etc., artista continua seria de concerte in Europa – recent intoarsa din ultimul concert in Bruxelles.
Originar din Bacau, Chi Pah este unul din cei mai apreciati percutionisti din Europa, impresionand atat Dubaiul cat si Ciprul.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top