Now Reading
Starile ADDEI – primul serial muzical din Romania!

Starile ADDEI – primul serial muzical din Romania!

Adda tocmai a lansat Vin sec alaturi de Shift – un single ce ii descopera latura senzuala cu un videoclip pe masura. Dar cum vara e lunga si torida, artista s-a gandit sa le faca drept cadou fanilor sai un serial muzical!
Starile ADDEI este un sezon format din 7 mini piese, fiecare cu videoclipul sau. Primul episod vede calea youtube-ului luni, 15 iunie si poarta numele de… Baladda – porecla primita pe drept de tanara artista.Starile ADDEI este un proiect amplu, in PREMIERA in Romania, poate chiar international! Si cum tanara si talentata artista crede ca fanii suntcei care conteaza cel mai mult, la sfarsitul sezonului, starea cu cele mai multe vizualizari pe youtube se va transforma in urmatorul ei single!
In cel mai amplu proiect muzical lansat de un singur artist roman, au orchestrat Yogi, Liviu Teodorescu si CristiOnut, iar Madalin Rosioru a facut mix-masterul. Acordurile de chitara din intro poarta semnatura lui Alex Turcu, iar versurile si liniile melodice sunt compuse de ADDA.
Starile ADDEIeste a 2-a co-productie Baladda Records(casa de productie muzicala a ADDEI) si DeMoga Music.
Pana luni, va mai spunem doar ca videoclipurile sunt realizate de catre echipa TheCell. Stati aproape, caci vara asta este despre muzica, muzica si… inca putina muzica!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top