Now Reading
Vescan si Ligia lanseaza un nou clip, “Al tau impiedicat”

Vescan si Ligia lanseaza un nou clip, “Al tau impiedicat”

Vescan si Ligia lanseaza un nou videoclip, pentru piesa “Al tau impiedicat”, o coproductie MusicExpertCompany/MediaPro Music. Cei doi artisti nu sunt la prima colaborare, acestia inregistrand mai multe melodii in trecut, pe vremea cand amandoi locuiau in Cluj, piesele vechi bucurandu-se de un real succes in randul fanilor.

Noul single spune o frumoasa poveste de dragoste, care cu siguranta a fost traita in orice cuplu. “‘Al tau impiedicat’ este o piesa foarte speciala pentru mine, inca din prima clipa in care am ascultat-o mi s-a facut pielea de gaina. Avand in vedere ca eu si Vescan am mai colaborat in trecut, am avut o chimie excelenta, se pare ca si de data asta s-au aliniat astrele si am reusit sa facem un single de care sunt foarte mandra. Piesa are un mesaj puternic in care sunt convinsa ca ascultatorii se vor regasi, abia astept sa ascult parerile lor!”, a spus Ligia.

Dupa multi ani, mi-am unit din nou fortele cu Ligia pentru aceasta piesa, la care am lucrat cu drag si spor alaturi de ‘gasca’ din care fac parte, Scandalos MusicMusicExpertCompany. Produsa de ‘magicianul’ Mahia Beldo, ajutat si de Doddy cu un refren mare, am aparut eu cu strofele, iar David DJ a intregit sound-ul. A iesit o nebunie!”, a spus Vescan.

Videoclipul a fost realizat de Vision Production, iar Ligia a venit cu trupa proprie si au cantat piesa live, pe tot parcursul filmarilor.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top