Now Reading
Videoclip: Adela Popescu & Sorana – “Curaj”

Videoclip: Adela Popescu & Sorana – “Curaj”

Daca ai curaj, apar minunile!” crede Adela Popescu, iar acesta este si mesajul videoclipului lansat astazi pentru piesa “Curaj”, interpretata impreuna cu Sorana! Videoclipul, in regia lui Bogdan Paun si Alex Muresan, a fost inspirat de sportivii paralimpici, care, in ciuda dizabilitatilor, nu numai ca duc o viata normala, dar au curajul de a visa ca-si pot depasi limitele si astfel ajung la performanta.

Piesa ‘Curaj’ este una de dragoste – ai curaj sa iubesti, ai curaj sa te lasi iubit – iubirea este cel mai frumos sentiment din lume. Insa mesajul pe care dorim noi sa il transmitem este – Ai curaj sa-ti urmezi visul, ai curaj sa visezi, ai curaj sa-ti construiesti viata asa cum doresti! Ai curaj! Ai incredere in tine”, spune Sorana.

Iar Adela Popescu a fost prima care a decis sa spuna #amcuraj si a ales sa traiasca o viata lipsita de frici! Dupa ce si-a infrant frica de a sta sub apa si cea de a avea un tatuaj permanent, Adela a trecut la nivelul urmator si a decis sa depaseasca si frica de intuneric. “Avem semeni care nu au vazut niciodata soarele, sau parul mamei, sau ghioceii… Si totusi, traiesc si culmea, sunt chiar fericiti. Cand viata va pare nedreapta, ganditi-va o clipa la cei care reusesc sa vada soarele in intunericul vesnic… Ce suflete pline de lumina, nu?“, scria Adela pe blogul ei, www.adelapopescu.eu.

Versurile piesei scrise de Marius Moga, Robert Ionut Toma si Sorana Pacurar, care au semnat si muzica, impreuna cu Madalin Rosioru, transmit acelasi mesaj motivational si optimist. Filmarile au avut loc in trei locatii: pe Calea Victoriei, intr-un complex rezidential si pe un heliport din Capitala.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top