Now Reading
Videoclip: Corina & Skizzo Skillz & Mira – “Fete din Balkani”

Videoclip: Corina & Skizzo Skillz & Mira – “Fete din Balkani”

15 ore de filmare, 40 de dansatori, 5 kg de banane, 3 kg de capsune, 4 cutii de glitter, 5 galeti cu apa, 5 pachete de guma roz pentru copii, 2 ore de dans continuu pe acoperisul de tabla al unei platforme industriale incinse de soare la 30 de m inaltime, hohote de ras si multe momente fierbinti, acesta este bilantul filmarii noului videoclip al Corinei pentru piesa manifest “Fete din Balcani”, un featuring cu Mira si Skizzo Skillz. Corina declanseaza o adevarata revolutie #girlpride odata cu piesa al carei titlul apartine tot unei fete frumoase din Balcani, Theea Miculescu, care semneaza muzica si textul, iar Skizzo Skillz a creat textul partii de rap, totul in aranjamentul lui Vanotek (Smash Production).

Miscarea care incurajeaza romancele sa spuna #contamsidansam si sa aiba incredere in forta si talentul lor de a cuceri lumea este redata printr-un videoclip in care fetele preiau controlul asupra barbatilor si rescriu regulile jocului seductiei. “Este un videoclip sexy si puternic in care fetele conduc lumea. Mi-a placut la nebunie jocul nostru din clip”, spune Corina despre productia regizata de Bogdan Daragiu si conceputa de echipa Antz.

Corina, echipa de dansatori de la WWCA Agency si coregraful Emil Rengle s-au distrat teribil la filmare. Experta din copilarie in facut baloane din guma de mestecat, Corina s–a antrenat si inainte de filmare pentru a crea balonul urias din guma care apare in clip: “Am mestecat guma de ma dureau falcile!:) Am avut vreo 5 pachete de guma roz pentru copii, preferata mea, iar balonul urias din clip l-am facut din doua gume. Daca va uitati pe paginile mele de Instagram si de Facebook, apar destul de des in selfie-uri distrandu-ma cu facutul baloanelor.”.
Artista a avut si un accesoriu trendy de make-up. Daca rujul l-a folosit sa scrie “Bye Bye” pe abdomenul unui barbat, buzele si le-a colorat cu o capsuna: “Am luat 3 kg de capsuni la filmare. Am folosit doar cateva si restul le-am mancat cu totii pe saturate, pentru ca era prima data pe anul acesta cand savuram acest fruct”, povesteste Corina.

Si bananele au stralucit la propriu in videoclipul “Fete din Balcani”, artista muscand dintr-un fruct a carei coaja era acoperita integral de glitter stralucitor

See Also

Filmarea videoclipului a avut loc intr-un parc industrial imens, pe diverse acoperisuri ale containerelor existente: “A fost ca un sport extrem filmarea. Desigur ca m-am dezechilibrat, mai ales ca aveam tocuri – am fost la un pas sa cad de pe acoperis. M-am redresat la timp si am avut parte astfel doar de hohote de ras, nu si de plans”, povesteste Corina.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top