Now Reading
Yanka lanseaza single-ul “Jungle”

Yanka lanseaza single-ul “Jungle”

Yanka a lansat single-ul “Jungle”, piesa prin care artista isi face revenirea dupa mai bine de un an de pauza.Piesa a fost compusa de Yanka si Vanotek, produsa in studiourile Smash Production si lansata impreuna cu Global Records.
“Jungle” are un vibe foarte sexy, urban, un ritm energizant si molipsitor. “Iubirea este ca un animal salbatic pe care cu greu il poti domestici. Am scris piesa aceasta inspirata de ritmurile tribale create de Vanotek si de starile pe care le simt atunci cand iubirea ma “ataca”, a declarat Yanka. Cu ocazia acestui videoclip, Yanka a raspuns provocarii coregrafului Madalin Farc de a evidentia energia si mesajul piesei printr-un dans strong si senzual. Madalin Farc este coregraful show-ului Romanii au Talent, parte din Stan Boyz si WWCA Agency. Astfel, Yanka a repetat coregrafia in sala alaturi de dansatorii WWCA Agency, iar rezultatul este unul exploziv.
Videoclipul piesei “Jungle” a fost filmat in Bucuresti, regizor si Director of Photography Khaled Mokhtar, cunoscut pentru numeroase videoclipuri ale artistelor INNA, Alexandra Stan, Antonia. Styling-ul a fost asigurat de Andra Moga.
Yanka este cunoscuta publicului din diferite proiecte si colaborari cu mai multi artisti din Romania, dar si datorita participarii la ultimul sezon al concursului Vocea Romaniei in echipa Tudor Chirila. In ultimul an, artista s-a concentrat pe muzica, pe partea de songwriting, petrecand mult timp in studio pentru a reusi sa isi compuna piese prin care sa transmita publicului ceea ce simte si traieste in viata sa. Pe langa pasiunea pentru muzica, Yanka (Anca Elena Petcu) si-a descoperit interesul pentru un alt domeniu – actoria, odata cu frecventarea cursurilor Scolii de Actorie de Film, scoala lui Dorian Boguta, Dragos Bucur si Alexandru Papadopol.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker