Now Reading
Baladda – primul episod din Starile ADDEI

Baladda – primul episod din Starile ADDEI

Dupa ce a lansat Vin sec alaturi de Shift – un single ce ii descopera latura senzuala cu un videoclip pe masura,Adda da drumul astazi primului episod din Starile ADDEI– Baladda!

Starile ADDEI este un sezon format din 7 mini piese (cea mai scurta are 1 minut si 12 secunde, iar cea mai lunga are 2 minute si 9 secunde ), fiecare cu videoclipul sau. Primul episod vede calea youtube-ului astazi si poarta numele de… Baladda – porecla primita pe drept de tanara artista.Starile ADDEI este un proiect amplu, in PREMIERA in Romania, poate chiar international! Si cum tanara si talentata artista crede ca fanii sunt cei care conteaza cel mai mult, la sfarsitul sezonului, starea cu cele mai multe vizualizari pe youtube se va transforma in urmatorul ei single!

Baladda este conversatia dintre ADDA – artistulsi Ada – compozitorul, este o lupta interioara pe care o port constant. Artistul nu intelege de ce compozitorul ii da sa cante balade, iar eu nu pot scrie altfel decat din suflet. Cand sufletul imi spune sa cant ceva, nu pot decat sa fac cum vrea el, sa mi-l urmez : ) Sunt bucuroasa ca am ocazia sa arat oamenilor compozitorul ADDEI prin primul episod, Baladda. Adda.

In ceea ce priveste primulepisod – Baladda – muzica este realizata de catre ADDA, Liviu Teodorescu si Yogi; productia poarta semnatura Yogi si Liviu Teodorescu, masterul Madalin Rosioru si, dupa cum v-am obisnuit,ADDA este cea care a scris si versurile.
Starile ADDEIeste a 2-a co-productie Baladda Records (casa de productie muzicala a ADDEI) si DeMoga Music.

See Also

V

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker