Now Reading
Alya, sexy in noua sedinta foto pentru Sexy Mama

Alya, sexy in noua sedinta foto pentru Sexy Mama

Dupa ce a avut parte de o sedinta foto intr-un atelier auto, murdarita cu vasilina si cu o cheie de masina in mana pe post de microfon, Alya revine mai sexy ca niciodata. De aceasta data solista a pozat senzual pentru noua piesa pe care o lanseaza si vrea sa demonstreze cat e de puternica
De cele mai multe ori melodiile lansate de solistii romani sau internationali se inspira din trairi si intamparile prin care trec de-a lungul vietii. Este si cazul Alyei, care a lansat piesa “Sexy mama” dupa ce si-a dat seama ca exista nenumarate fete frumoase care sunt singure si lipsite de aparare.

sexy rosu

Intr-o seara, in timp ce veneam acasa, un barbat m-a acostat si nu voia sa-mi mai dea drumul. M-am gandit repede la o minciuna si i-am spus ca trebuie sa ajung repede la cei doi copii ai mei. Cu greu am scapat din mana lui, caci probabil a fost induiosat de cele spuse. Am fugit repede acasa si apoi a aparut piesa “Sexy mama”, compusa de baietii de la Bros Project. Dup ace piesa a fost gata, imediat m-am gandit la un concept pentru sedinta foto, am gasit sala de box a lui Mircea Cretu, iar Bogdan Dima mi-a facut pozele in rochiile speciale create de One Beat Fashion, iar de machiaj s-a ocupat Louli Anca. In trecut a fost difuzata o telenovela cu Natalia Oreiro care mi-a placut foarte mult si interbreta un rol de dura, de boxer. Sper sa va placa piesa si rochiile in care am pozat. Sunt o dura”, a povestit Alya.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top