Now Reading
Alya, sexy in noua sedinta foto pentru Sexy Mama

Alya, sexy in noua sedinta foto pentru Sexy Mama

Dupa ce a avut parte de o sedinta foto intr-un atelier auto, murdarita cu vasilina si cu o cheie de masina in mana pe post de microfon, Alya revine mai sexy ca niciodata. De aceasta data solista a pozat senzual pentru noua piesa pe care o lanseaza si vrea sa demonstreze cat e de puternica
De cele mai multe ori melodiile lansate de solistii romani sau internationali se inspira din trairi si intamparile prin care trec de-a lungul vietii. Este si cazul Alyei, care a lansat piesa “Sexy mama” dupa ce si-a dat seama ca exista nenumarate fete frumoase care sunt singure si lipsite de aparare.

sexy rosu

Intr-o seara, in timp ce veneam acasa, un barbat m-a acostat si nu voia sa-mi mai dea drumul. M-am gandit repede la o minciuna si i-am spus ca trebuie sa ajung repede la cei doi copii ai mei. Cu greu am scapat din mana lui, caci probabil a fost induiosat de cele spuse. Am fugit repede acasa si apoi a aparut piesa “Sexy mama”, compusa de baietii de la Bros Project. Dup ace piesa a fost gata, imediat m-am gandit la un concept pentru sedinta foto, am gasit sala de box a lui Mircea Cretu, iar Bogdan Dima mi-a facut pozele in rochiile speciale create de One Beat Fashion, iar de machiaj s-a ocupat Louli Anca. In trecut a fost difuzata o telenovela cu Natalia Oreiro care mi-a placut foarte mult si interbreta un rol de dura, de boxer. Sper sa va placa piesa si rochiile in care am pozat. Sunt o dura”, a povestit Alya.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker