Now Reading
Delia canta in deschiderea Robbie Williams

Delia canta in deschiderea Robbie Williams

Jurata X Factor, Delia, se va afla in aceasta vara pe aceea?i scena cu Robbie Williams. Pe 17 iulie, aceasta va canta in deschiderea concertului pe care artistul britanic il va sustine la Bucuresti. Delia este foarte bucuroasa ca va deschide concertul pe care toti romanii il asteapta si se pregateste intensp entruacest moment.
Pentru mine, Robbie Williams este un reper. Cine nu a suferit pe “Come Undone”, cine nu stie toatecuvintele din “Angels”, cine nu a dansat pana in zori pe “Feel”? Pot spune ca sunt fana lui, este o persoana creativa si versatila. Imi place pana si conceptul lui de swing, am vazut de multe ori show-ul din Albert Hall”, spunejurata de la X Factor.
Daca pana acum credea ca il va vedea pe Robbie Williams din public, imediat ce a primit propunerea de a canta in deschiderea concertului sau Delia a simtit ca e in culmea bucuriei. ”Mi se pare ceva ”astronomic”, daca pot sa ma exprima asa, e ca un vis intim implinit. Culmea, am apucat sa imi cumpar bilete la concert inainte sa vina propunerea de a-l deschide”, maispune ea.
Delia se pregateste in aceasta perioada si pentru auditiile X Factor, care vor avea loc in lunaiulie, iar luni va lansa piesa ”Da, mama”, al carei teaser poate fi vazut aici:

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top