Now Reading
Electric Fence si Sore lanseaza videoclipul piesei I Got My Mind on You!

Electric Fence si Sore lanseaza videoclipul piesei I Got My Mind on You!

Electric Fence incepe vara cu un nou single si videoclip. I Got My Mind on You, o colaborare cu Sore, este prima piesa de pe viitorul album semnat Electric Fence. Electric Fence este una dintre trupele autohtone ce s-a remarcat printr-un sound original si actual, o fuziune de mai multe genuri muzicale, sonoritati electro, influente etnice
sau jazz si, bineinteles, prin aparitiile live. Impletirea dintre virtuozitatea si energia debordanta, dar si calitatile de exceptie ale vocalistei, Elena Vasile, si ale instrumentistilor au contribuit la crearea unui melanj aparte. De la Ready Steady Go, la (I Don’t Wanna) Think Twice, Wrong, Sun-ta sau Emilia, compozitiile Electric Fence au fost apreciate de public gratie si aparitiilor trupei la festivaluri precum B’ESTFEST, Rock for People (Cehia) sau Peninsula.
Dupa surprizele din 2012 si 2013 atunci cand Electric Fence a ocupat, pe rand, pozitia a doua la selectia nationala pentru Eurovision cu piesele Sun-ta si Emilia, a urmat 2014, anul schimbarilor. Componenta a suferit modificari, stilul muzical a devenit unul mai elaborat, iar rezultatul este piesa I Got My Mind On You.
Cu influente pop-jazz, single-ul marcheaza o noua etapa in evolutia muzicala a celor de la Electric Fence. Compusa de David si Elena, claparul si solista Electric Fence, melodia reuseste sa imbine intr-o armonie echilibrata mai multe stiluri muzicale, transmitand multa energie si veselie, in ton cu sezonul estival. Colaborarea dintre Electric Fence si Sore pentru acest single a fost una naturala, ce a venit de la sine. Trupa si-a dorit-o pe Sore alaturi, vocea si personalitatea sa potrivindu-se perfect cu ideea piesei.
Pentru I Got My Mind on You, Electric Fence si Sore au realizat si un videoclip la inceputul acestei luni. Regizat de Anton Sandu, acesta a fost filmat in Bucuresti, in mai multe locatii outdoor si indoor, pe parcursul a 15 ore. De vestimentatia Electric Fence s-au ocupat Florin Dobre si H&M, in timp ce Sore a purtat o creatie Parlor.
I Got My Mind on You” este un nou episod din viata noastra artistica. Piesa a venit de la sine, fara a o programa. E ceva diferit fata de ceea ce am facut pana acum, dar ne reprezinta in acest moment. E o melodie vesela, care te ridica din prima si iti aduce zambetul pe buze. Ne-am dorit-o si pe Sore alaturi, stiam ca va fi potrivita pentru aceasta melodie. Personalitatea ei, precum si vocea speciala, se potrivesc perfect cu I Got My Mind On You si ii multumim ca a luat parte la acest proiect”, au declarat cei de la Electric Fence.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top