Now Reading
EXCLUSIV! INTERVIU RACHEL REED – “Nu ma voi opri pana nu voi cuceri lumea cu muzica mea”

EXCLUSIV! INTERVIU RACHEL REED – “Nu ma voi opri pana nu voi cuceri lumea cu muzica mea”

Recunosc! Rachel Reed a reusit sa ne cucereasca printr-o singura piesa – “Perdu“. De cand am auzit pentru prima data aceasta piesa, am stiut ca este altceva si ca Rachel va face succes! Asta pentru ca Rachel ne canta din suflet si cu sufletul, pe versuri proprii, despre dragoste, emotii, bucurie si deciziile pe care fiecare dintre noi trebuie sa le facem la un moment dat in viata, pentru noi.
Orice poveste de succes merita descoperita. Asa a pornit ideea acestui interviu in exclusivitate, pe care Rachel ni l-a acordat cu bucurie.

Buna, Rachel si bine te-am gasit pe la noi! Cine este Rachel Reed?

Rachel Reed este o balanta pasionata de muzica , si nu se va opri pana cand nu va cuceri lumea cu muzica ei .

Ce inseamna muzica pentru tine?

Muzica pentru mine este totul . De mic copil cant si atat timp cat voi respira , nu voi inceta sa fac asta . Cant in casa , cant in masina , cant la petreceri , cant peste tot 🙂 Mereu fredonez cate ceva .

Care crezi ca este locul tau, ca si intreg concept de artist, in industria muzicala de astazi?

Cred ca fiecare are locul lui in industria muzicala , suntem unici si ce transmitem fiecare este de asemenea ceva unic .

Cum a luat nastere ideea ultimul tau, single, Perdu? Car este mesajul piesei? De ce au fost alese versuri in limba franceza?

Piesa “Perdu” a luat nastere in studio ,ca si toate celalalte 🙂 Ideea a pornit de la Mircea Prusan , si impreuna cu el si Chi Pah am facut aceasta frumoasa melodie . De ce in limba franceza ? Pentru ca insusi negativul melodiei cerea versurile in franceza !! 🙂 In piesa este vorba despre o fata care se simte , si nu se simte pierduta , se simte satula de povesti de iubire .

Care sunt sursele tale inspirationale atunci cand scrii versurile propriilor piese?

Ma inspir din viata de zi cu zi , din realitate , din filme , din orice . Imi place sa lucrez impreuna cu producatorii la versurile fiecarei melodii noi

Ce artisti din industria de la noi si de afara te inspira? Cu cine ti-ai dori o colaborare?

Ma inspira foarte multi artisti atat de la noi cat si din afara . De la noi din tara ma inspira foarte mult Inna , o admir foarte tare pentru toate realizarile ei .

Stim ca ai concertat si in strainatate. Ce diferente majore ai sesizat intre industria de aici si cea de acolo?

Am sesizat ca acolo lumea te apreciaza mai repede si mai tare . Daca le place o melodie , te adora . Acolo ti se da sansa sa te asculte lumea mai repede decat o fac cei de la noi . La noi se patrunde foarte greu ..nici nu mai stii ce criterii trebuie sa indeplinesti sa poti fi difuzat pe radio .

Ce crezi ca asigura succesul unui artist debutant intr-o lume care pune din ce in ce mai mult accentul pe imagine?

Tocmai ce spuneam .. Toate au foarte mare legatura intre ele . Insa totul porneste bineinteles de la piesa lansata. Important e sa ai o piesa buna , insa nu este de ajuns . Nu stiu cat de tare se mai pune accent pe imagine .. Am devenit mai dechisi la minte oricum decat eram inainte , insa foarte importanta este promovarea .

Cum esti tu in afara scenei ? Ce te bucura , ce iti place sa faci in timpul liber?

See Also

Eu sunt o fire foarte vesela si sociabila . Fac ce face orice om normal , ma bucur de viata , merg la filme , gatesc , ies cu prietenii s.a.m.d.

Cum arata barbatul ideal pentru tine?

Barbatul ideal nu exista 🙂 Este un mit ! Toti avem defecte si calitati . Important este sa stii sa iti pui calitatile in valoare .

La ce surprize sa ne asteptam de la tine pe viitor?

Surprizele nu se spun ! 🙂

Lasa un mesaj pentru toti fanii tai si cititorii Star Gossip Magazine!

S<em>per ca cel mai recent single “Perdu” sa ajunga la urechile a cat mai multor oameni si impreuna sa o putem face cat mai cunoscuta . Cititi in continuare Star Gossip Magazine, aici aflati mereu noutatile muzicale !

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top