Now Reading
ADDA – Suflete pereche – episodul 2 din Starile ADDEI

ADDA – Suflete pereche – episodul 2 din Starile ADDEI

Pentru ADDA, vara anului 2015 este una cat se poate de muzicala! Tanara cantareata respira muzica prin toti porii. A lansat Vin seca laturi de Shift – un single ce deja ruleaza in playlisturile radiourilor de specialitate,iar astazi continua drumul din Starile ADDEI cu un nou episod -Suflete pereche!

Este o piesa pe care am scris-o acum un an si putin. Mi-am imaginat o relatie frumoasa care a inceput, intr-un fel sau altul, in copilarie, ca si prieteni si care s-a dezvoltat in timp intr-una de dragoste, ei fiind suflete pereche. Doar ca finalul este trist, cei doi se despart in momentul in care apare o alta femeie in viata lor si barbatul alege sa o paraseasca pe prima. Nu am trait povestea asta, dar am fost inspirata din povestea unei prietene mai in varsta.ADDA

Ca si Baladda, si al doilea episod –Suflete pereche- are aceeasi echipa in spate: muzica este realizata de catre ADDA, Liviu Teodorescu si Yogi; productia poarta semnatura Yogi si Liviu Teodorescu, masterul Madalin Rosioru si, dupa cum v-a obisnuit,ADDA este cea care a scris si versurile.

Starile ADDEIeste un sezon format din 7 mini piese (cea mai scurta are 1 minut si 12 secunde, iar cea mai lunga are 2 minute si 9 secunde ), fiecare cu videoclipul sau. Al doilea episod a fost lansat azi si poarta numele de Suflete pereche.Starile ADDEI este un proiect amplu, in PREMIERA in Romania, poate chiar international! Si cum tanara si talentata artista crede ca fanii sunt cei care conteaza cel mai mult, la sfarsitul sezonului, starea cu cele mai multe vizualizari pe youtube se vatransforma in urmatorul ei single!

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker