Now Reading
Dony lanseaza Alegria alaturi de Dragon Rojo & Danny Mazo

Dony lanseaza Alegria alaturi de Dragon Rojo & Danny Mazo

Artistul 1ArtistMusic, Dony revine cu o noua melodie dupa o lunga perioada petrecuta in studio, unde a creat piese pentru artisti din Romania cat si din strainatate. Alegria reprezinta invitatia artistului pentru startul celui mai cald sezon al anului, vara. Petrecerile, cat si vacantele la mare, au acum ingredientul cheie pentru un rezultat inegalabil.

Piesa a luat nastere intr-o seara cand ma aflam alaturi de Laurentiu Duta, Radu Bolfea de la Play and Win si The Kid in studio si ne gandeam sa producem o piesa ideala pentru vara lui 2015. Dupa ce am realizat productia muzicala, am ales sa il cooptam pe Dany Mazo, urmand ca apoi acesta din urma sa ne propuna sa colaboram si cu Dagon Rojo, alt artist de succes din Columbia.
Prin cooptarea celor doi artisti columbieni, am dorit sa oferim melodiei un feeling cat mai sud american si asa a luat nastere Alegria, melodia ce mixeaza genul european cu cel columbian.
ne-a declarat Dony.

In perioada urmatoare, Dony urmeaz? sa filmeze si un videoclip al melodiei iar acesta va purta semnatura regizorului Lazar Cercel, un colaborator foarte apreciat de artist.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top