Now Reading
Videoclip explicit: Rihanna – “Bitch better have my money”

Videoclip explicit: Rihanna – “Bitch better have my money”

La 3 luni de la aparitia single-ului ”Bitch Better Have My Money”, Rihanna dezvaluie cel mai explicit videoclip din cariera. Cu ”toate cartile pe fata”, artista din Barbados nu se jeneaza in a se murdari pe maini (la propriu si la figurat) pentru a-si incheia socotelile cu domnul contabil. Videoclipul a fost regizat de Megaforce.
Piesa „Bitch Better Have My Money” (”BBHMM”) poart? semnatura producatorului Deputy, cunoscut pentru colaborarile cu NeYo, Rick Ross, French Montana si Flo Rida, pe partea de compozitie artista lucrand cu Jamille Pierre, Badrilla Bourelly si Travis Scott.
Unul dintre cele mai asteptate albume pop ale anului, discul pe care se va regasi si piesa ”Bitch Better Have My Money”, va ajunge in curand la fani. Chiar daca Rihanna nu a dorit sa dezvaluie inca nici titlul (banuit a fi ”R8”), nici data lansarii discului, artista a promis publicului un sound mai elaborat. Vorbind despre noul album intr-un interviu acordat New York Times, Rihanna a marturisit ca a incercat sa se autodepaseasca, asa cum se intampla in cazul fiecarui proiect in care se implica.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top