Now Reading
“PLATONOV”, spectacolul Teatrului “Maria Filotti”Braila, in selectia oficiala a Festivalului National de Teatru, editia 2015

“PLATONOV”, spectacolul Teatrului “Maria Filotti”Braila, in selectia oficiala a Festivalului National de Teatru, editia 2015

Marina Constantinescu, directorul artistic si selectionerul Festivalului National de Teatru a anuntat selectia oficiala a actualei editii, luni, 6 iulie.
„Platonov” dupa A.P Cehov in regia Andreei Vulpe si scenografia lui Daniel Titza, productie a Teatrului „Maria Filotti” se afla in programul actualei editii, alaturi de alte spectacole importante, montate pe scenele din Bucuresti si din tara.
„Platonov”, o poveste tulburatoare, comica si chiar sarcastica pe alocuri, dramatica si chiar tragica, ce evoca o constanta umana si caractere general, umane ce dau textului un sentiment de actualitate nefortata. Distributia ii aduce alaturi pe apreciatii actori braileni – Silviu Debu, Mihaela Trofimov, Valentin Terente, Liviu Pintileasa, Corina Bors, Narcisa Novac, Marcel Turcoianu, Dan Moldoveanu, Adrian Stefan, Costica Burlacu, Emilia Mocanu si Alexandru Marin, alaturi de actorii invitati, Emilia Bebu si Ionut Visan .
Cea de-a 25-a editie a Festivalului National de Teatru (FNT) se va desfasura la Bucuresti, intre 23 octombrie si 1 noiembrie.
Festivalul National de Teatru este organizat de UNITER, Ministerul Culturii, Primaria Municipiului Bucuresti si ARCUB.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top