Now Reading
Aggro Santos & Andreea Banica lanseaza “Red Lips”

Aggro Santos & Andreea Banica lanseaza “Red Lips”

Dupa succesul hiturilor “Love Like This”, “Like U Like” (featuring Kimberly Walsh – ex Girls Aloud) si “Candy” (featuring Kimberly Wyatt – ex Pussycat Dolls), Aggro Santos revine cu o super colaborare, alaturi de Andreea Banica – “Red Lips”.

Produs de catre Danny Kirsch si mixat de catre Lu Diaz, single-ul “Red Lips” aduce si o schimbare de stil muzical pentru frumoasa artista: influentele de cabaret si flow-ul latino, “flirty”. Videoclipul, regizat de catre David Rousseau (unul dintre cei mai de succes regizori internationali, care a colaborat pana acum cu Pitbull, Christina Aguilera, Shakira, Jennifer Lopez, Enrique Iglesias), a fost filmat pe parcursul a cateva zile in Miami si are in prim plan atmosfera si atitudinea pasionala a latinilor.

Odata cu single-ul “Red Lips”, Andreea Banica revine la piesele cu versuri in limba engleza, cum este si cazul hiturilor “Love in Brasil”, “Sexy”, “Electrified”. Andreea a lansat recent single-ul “Doi”, feat Kaira, o poveste cinematografica spectaculoasa, o poezie vizuala despre una dintre cele mai importante valori ale existentei: prietenia.

Aggro Santos, artistul de origine braziliana, locuieste de ceva timp in Marea Britanie. Primul sau single, “Candy”, este lansat alaturi de membra trupei Pussycat Dolls, Kimberly. Artistul a avut pana in prezent 3 single-uri in top 10 UK, a vandut peste un milion de single-uri si este celebru si in America de Sud.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker