Now Reading
Ciara lanseaza videoclipul single-ului “Dance Like We’re Making Love”

Ciara lanseaza videoclipul single-ului “Dance Like We’re Making Love”

Daca in urma cu cateva saptamani Ciara lansa single-ul “Dance Like We’re Making Love”, de pe albumul “Jackie”, frumoasa artista ne prezinta acum videoclipul piesei.

Piesa “Dance Like We’re Making Love” este cel de-al doilea single de pe materialul discografic si a fost produsa de catre Dr. Luke si Cirkut, iar videoclipul a fost regizat de catre Dave Meyers si a fost lansat in exclusivitate pe ecranul Sony din Times Square.

Albumul “Jackie” este cel de-al saselea material discografic si vine dupa o pauza de doi ani de la ultimul material lansat de artista R&B.

La fel ca primul single, “I Bet”, “Dance Like We’re Making Love” este unul la fel de puternic, iar videoclipul are in plin plan o femeie sexy si increzatoare. Primul single, “I Bet”, lansat la inceputul anului, s-a pozitionat pe primele locuri in topurile muzicale.

Ciara’s Jackie Track List:

1. “Jackie (B.M.F.)”
2. “That’s How I’m Feelin’” (Feat. Pitbull & Missy Elliott)
3. “Lullaby”
4. “Dance Like We’re Making Love”
5. “Stuck On You”
6. “Fly”
7. “I Bet”
8. ‘Give Me Love”
9. “Kiss & Tell”
10. “All Good”
11. “Only One”

See Also

Deluxe Edition

12. “One Woman Army (Intro)”
13. “One Woman Army”
14. “I Got You”
15. “I Bet (Remix)” (Feat. Joe Jonas)
16. “I Bet” (R3hab Remix)

What's Your Reaction?
In Love
Not Sure
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker