TimeBelle lanseaza single-ul si videoclipul “Singing about love”, alaturi de Cat Music

Miruna Manescu, solista trupei elvetiene TimeBelle, cea care a fost la un pas sa castige Finala Nationala Eurovision Elvetia cu piesa “Singing about love”, unde au fost preferatii publicului, isi petrece o buna parte a timpului, in avion, cu multe deplasari intre Romania si Elvetia.

Multiculturalitatea are un nou nume: trupa TimeBelle – 5 muzicieni, din 5 tari diferite, dar care vorbesc aceeasi limba: muzica. Succesul trupei a venit odata cu participarea in cadrul Eurovision 2015, cand publicul din Elvetia i-a votat pe primul loc. Piesa “Singing about love” este difuzata deja pe radiourile de acolo, iar trupa Timebelle este considerata revelatia momentului.

Membrii trupei sustin numeroase concerte, atat in Romania, cat si in Elvetia, Serbia, Ungaria. Single-ul de debut este compus si produs de catre Mihai Alexandru (Al Mike), iar videoclipul a fost regizat de catre Bogdan Dima, alaturi de Mihai Alexandru si a fost filmat in Bucuresti.

Miruna Manescu, solista trupei, este cunoscuta publicului din Romania cu proiectul Shaka Muv, iar, alaturi de ea, TimeBelle inseamna inca 5 muzicieni profesionisti, toti absolventi ai Universitatii din Berna. TimeBelle a luat nastere prin combinarea vocii, cu 5 instrumente diferite (acordeon, clarinet/saxofon, tobe, chitara si bass).

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker