Now Reading
Narcotic Sound and Christian D si Andreea Banica lanseaza single-ul si videoclipul “Ale”

Narcotic Sound and Christian D si Andreea Banica lanseaza single-ul si videoclipul “Ale”

O super colaborare pentru Narcotic Sound and Christian D si Andreea Banica: “Ale”

In stilul caracteristic Narcotic Sound and Christian D: energie, sound fresh, voci dinamice, single-ul “Ale” te duce cu gandul la o vara in care predomina culorile tari, un vibe pozitiv si senzualitatea miscarilor de dans.

Single-ul este compus de catre Marius Mirica (Narcotic Sound) si Christian D, in studiourile Narcotic Creation, locul in care cei doi baietii au compus si single-urile anterioare – “Te iubesc”, “Labirint de sentimente”, “Mamasita”, “Poesia de amor”, “Danca Bonito”. Videoclipul a fost filmat pe parcursul a 24 de ore pe o plaja pustie din nordul litoralului romanesc, iar la realizarea lui au lucrat peste 40 de oameni. De productia si regia videoclipului s-au ocupat SAN, Ionut Trandafir (TrandaFilm), Iankoo si Marius Mirica.

“Ne-au invadat “mamasitele” si am pornit intr-o aventura muzicala. Ne-a insotit si Andreea Banica, fapt ce ne bucura foarte mult. Va invitam si pe voi in calatoria numita ‘Ale’ “, declara Marius Mirica (Narcotic Sound).

See Also

Pe langa placerea de filma la malul marii, echipa a intampinat si cateva probleme, cu sperierituri si amuzamente, in acelasi timp. Pe langa greutatea si inaltimea cuburilor pe care le-au folosit si gestionarea acestora, baietii si fetele au fost atacati de o armata de tantari, care, probabil, si-ar fi dorit sa apara si ei in videoclipul “Ale”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top