Now Reading
Ovi si Paula Seling (OPS) lanseaza S.A.M.P. (She’s After My Piano)

Ovi si Paula Seling (OPS) lanseaza S.A.M.P. (She’s After My Piano)

Ovi si Paula Seling revin in atentia publicului cu un proiect nou “OPS” si o piesa cu un sound diferit fata de cel cu care si-au obisnuit fanii. Dupa o colaborare de succes pe durata a 5 ani, cei doi lanseaza S.A.M.P. (She’s After My Piano)

Proiectul “OPS” este o continuare fireasca a celor 5 ani de colaborare alaturi de Paula si apare din dorinta de a continua sub un singur nume, astfel ca proiectele solo “Paula Seling” si respectiv “OVI” sa fie mai distincte. Urmatoarele piese lansate in formula de duet vor pleca sub un “brand” nou, a declarat Ovi.

Proiectele cu Ovi ma provoaca sa abordez personaje noi de fiecare data. Piesa S.A.M.P. nu face exceptie. Ca si la “Playing with fire” exista un dialog amuzant, o joaca intre noi. Pentru ca acest proiect difera de ce facem fiecare solo, ne-am gandit ca ar fi bine sa aiba alt nume. Asa a aparut OPS.”, a spus Paula Seling.

Muzica, versurile si productia apartin lui Ovi Jacobsen, Simen Eriksrud, Brynjard Buvarp Misvaer, Halloun Philip Paridon/ Harboe.

See Also

Ovi si Paula Seling au reprezentat Romania cu succes la Eurovision (locul 3 si 12 in 2010, respectiv 2014) si au devenit cunoscuti in Europa datorita pieselor “Playing with Fire” si “Miracle”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker