Now Reading
Sandra N. va concerta la cel mai tare eveniment muzical din Liban – NRJ Music Tour

Sandra N. va concerta la cel mai tare eveniment muzical din Liban – NRJ Music Tour

Sandra N., artista care a depasit 8 milioane de vizualizari pe Youtube cu hitul “Liar” va concerta sambata, 1 august, la Biel Waterfront Beirut, la NRJ Music Tour 2015, cel mai important eveniment muzical din Liban. Cunoscutele hituri ale frumoasei artiste, “Liar” ?i “Ballerina”, dar ?i colabor?rile cu Akcent, au facut ca aceasta sa fie invitata sa cante pe aceeasi scena cu nume mari ale scenei muzicale internationale, precum Sam Martin, Mohombi, Redfoo, Anthony Touma, Lost Frequencies ?i Faydee.

Astept cu nerabdare sa cant la NRJ Music Tour, in primul rand pentru ca “Ballerina” este deja difuzata in Liban, ea fiind si piesa care m-a adus in atentia organizatorilor festivalului. In al doilea rând, Libanul reprezinta un teritoriu nou pentru mine. Am cantat in Rusia si in Pakistan, unde publicul este senzational, si sunt foarte curioasa cum voi fi primita in Liban”, a declarat Sandra N..

NRJ Music Tour este cel mai important eveniment muzical din Liban, printre invitatii din ultimii ani numarandu-se Loreen, Indila, Macklemore & Ryan Lewis sau Carlprit.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top