Now Reading
Pepe si Tamy au lansat videoclipul pentru hitul verii, “Dominicana”

Pepe si Tamy au lansat videoclipul pentru hitul verii, “Dominicana”

Pepe a lansat astazi, alaturi de frumoasa Tamy, videoclipul piesei perfecte pentru acest final torid de vara, “Dominicana”. Videoclipul pentru “Dominicana” a fost filmat in regia lui Larry Maronese, care a mutat atmosfera fierbinte a Caraibelor la Mamaia pentru o zi, Crema Beach servindu-i drept platou de filmare.

Ca si artist simti cand ceva suna bine iar colaborarea cu Tamy pe “Dominicana” este tot ceea ce avea nevoie aceasta vara pentru a fi o vara perfecta. Sunt convins de faptul ca “Dominicana” va fi una dintre cele mai ascultate piese in acest sezon. spune Pepe.
Sunt foarte incantata de aceasta colaborare, l-am descoperit pe Pepe ca un artist complet, foarte serios si implicat in tot ceea ce face. Am avut noroc cu el si la filmari pe partea de dans pentru ca danseaza foarte bine si m-a condus in momentul in care m-am pierdut in peisaj. M-a invatat pasii de baza, mi-a zis sa stau relaxata si tot timpul sa pornesc cu dreptul. Nu stiu daca se referea exact la ceea ce faceam noi acolo sau in general. Ne asteapta o vara lunga si mai ales plina.a adaugat Tamy.

Noul single, “Dominicana”, este produs de catre studioul Rolla 7 Production si Magic Juice. Partea de editare apartine Sprint Music in colaborare cu Pepe Latin Music.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top