Now Reading
Videoclip nou: JSUN feat. ALEXANDER SHIVA – YOUR LOVE

Videoclip nou: JSUN feat. ALEXANDER SHIVA – YOUR LOVE

Sarah JSun lanseaza noul sau single numit “Your love” alaturi de producatorul muzical Alexander Shiva. Continuand reteta single-ului precedent “My place” care s-a bucurat de succes in Turcia, fiind nr. 1 in topurile mai multor radiouri si acumuland peste 2.000.000 de vizualizari, Sarah ?i Alexander aduc un sound fresh, de vara cu care doresc sa ajunga la sufletele ascultatorilor.

Am lucrat cu mult drag la aceasta piesa si am incercat sa creem o stare de bine si un mesaj frumos. De la prima ascultare a instrumentalului m-am indragostit de aceasta melodie iar versurile si liniile melodice au venit de la sine. Sper ca ?i cei care asculta acest nou single sa simta energia frumoasa de care dispune” a spus Sarah.

Piesa “Your Love” beneficiaza si de un selfie video pe care Sarah l-a realizat: “Am vrut prin acest video sa-i invit pe toti urmaritorii mei intr-o calatorie cu mine,in locurile unde ma relaxez si ma simt bine, pentru a vedea o frantura din viata mea si din ceea ce sunt eu. De asemenea, am incercat sa ilustrez povestea piesei si sa ii provoc pe ascultatori sa se intrebe pe ei insisi “Where is your love?” si sa se gandeasca pentru o secunda la ceea ce este de fapt important in viata lor. ” declara artista.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker