Now Reading
JoJo revine in forta si lanseaza trei noi single-uri

JoJo revine in forta si lanseaza trei noi single-uri

JoJo s-a alaturat de curand echipei Atlantic Records, motiv pentru care a ales sa fructifice noua colaborare cu trei single-uri noi reunite sub numele “III”: “Say Love”, “Save My Soul” si “When Love Hurts”. Toate aceste piese vor face parte si din noul album pe care artista il are in pregatire, al treilea din cariera.

Materialul discografic al carui nume ramane inca nedezvaluit a inceput deja sa faca furori. Atat Buzzfeed cat si Fuse l-au inclus pe lista celor mai asteptate albume din 2015. Single-urile includ si o participare incredibila a unor producatori de marca: balda “Say Love” a fost produsa de Harmony “H-Money” Samuels; The Family si-au pus amprenta asupra piesei “Save My Soul”, iar Jason Evigan si Benny Blanco s-au ocupat de sound-ul hitului care va electriza cluburile, “When Love Hurts”.

Apreciata de Time Magazine drept “o pasare cantatoare inovativa”, JoJo este o artista de top care a cucerit clasamentele si premiile muzicale, o cantareata, compozitoare si actrita extrem de talentata care si-a inceput calatoria de indata ce a putut rosti primele cuvinte. JoJo a semnat primul acord cu o casa de discuri la doar 12 ani.

Curand JoJo a devenit un adevarat fenomen global, iar primul album care ii poarta numele, a inregstrat o cifra de vanzari de peste 3 milioane de copii. In 2006 a urmat discul “The High Road” care a oferit si mega hitul “Too Little Too Late”.

Timbrul usor recognoscibil al lui JoJo a atras atentia unor artisti ca Timbaland sau Pharrell. Piesa “Freq” extrasa de pe albumul “G I R L” al lui Pharrell, pe care JoJo si-a pus amprenta vocala, a fost considerata cea mai buna de pe intreg discul.

JoJo nu s-a tinut departe nici de actorie, iar in 2006 si-a facut aparitia in Aquamarine si RV, precum si in serialul Hawaii Five-0.

Artista si-a sarbatorit cea de-a 22-a aniversare prin lansarea in digital a colectiei AGAPE, urmata de un turneu nord american un an mai tarziu. In 2014, JoJo a lansat EP-ul #LOVEJO care a fost foarte bine primit de critici si de public. Acesta a inclus cover-uri inedite ale unor artisti ca Anita Baker sau Phil Collins.

Prestatia sa din cadrul evenimentului South by Southwest (SXSW) a fost declarata de Rolling Stones drept una dintre cele mai bune aparitii de la festival in cadrul topului “48 Best Things We Saw at SXSW”.

Say love

See Also

Save my soul

When love hurts

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top