Now Reading
Radu Valcan si Adela Popescu s-au casatorit

Radu Valcan si Adela Popescu s-au casatorit

Adela Popescu si Radu Valcan s-au casatorit la sfarsitul saptamanii trecute in mare secret, intr-un decor de vis, pe domeniul Hadar Chalet, departe de ochii jurnalistilor, iar astazi au plecat in luna de miere. Actrita spune ca este in culmea fericirii si ca si-a implinit visul.
Suntem nedormiti de trei zile, dar fericiti pentru o viata! Sambata 22 august ne-am casatorit intr-un loc minunat, inconjurati de zambetele celor ce s-au bucurat pentru fericirea noastra pana la lacrimi. Am petrecut de joi pana duminica, ca in povesti, impreuna cu cei 60 de invitati, prietenii si familia, unde s-a incins cea mai tare petrecere la care am fost pana acum. Va scriu din aeroport, plecam in luna de miere! Era sa pierdem avionul. Noroc cu Ivona ca ne-a trezit. Cred ca deja ii e dor de mirii ei si de nunta de care s-a ocupat cu atata dragoste“, a scris Adela Popescu pe blog, acolo unde a postat mai multe imagini de la marele eveniment.
Adela Popescu ( 28 ani) si Radu Vilcan ( 38 ani) sunt impreuna de cinci ani si s-au indragostit pe platourile de filmare.
Noi le uram Casa de Piatra!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top