Now Reading
Radu Valcan si Adela Popescu s-au casatorit

Radu Valcan si Adela Popescu s-au casatorit

Adela Popescu si Radu Valcan s-au casatorit la sfarsitul saptamanii trecute in mare secret, intr-un decor de vis, pe domeniul Hadar Chalet, departe de ochii jurnalistilor, iar astazi au plecat in luna de miere. Actrita spune ca este in culmea fericirii si ca si-a implinit visul.
Suntem nedormiti de trei zile, dar fericiti pentru o viata! Sambata 22 august ne-am casatorit intr-un loc minunat, inconjurati de zambetele celor ce s-au bucurat pentru fericirea noastra pana la lacrimi. Am petrecut de joi pana duminica, ca in povesti, impreuna cu cei 60 de invitati, prietenii si familia, unde s-a incins cea mai tare petrecere la care am fost pana acum. Va scriu din aeroport, plecam in luna de miere! Era sa pierdem avionul. Noroc cu Ivona ca ne-a trezit. Cred ca deja ii e dor de mirii ei si de nunta de care s-a ocupat cu atata dragoste“, a scris Adela Popescu pe blog, acolo unde a postat mai multe imagini de la marele eveniment.
Adela Popescu ( 28 ani) si Radu Vilcan ( 38 ani) sunt impreuna de cinci ani si s-au indragostit pe platourile de filmare.
Noi le uram Casa de Piatra!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker