Now Reading
Agentul de la U.N.C.L.E” este filmul nr. 1 in box office-ul romanesc

Agentul de la U.N.C.L.E” este filmul nr. 1 in box office-ul romanesc

In urma weekend-ului de lansare, „Agentul de la U.N.C.L.E.” a devenit liderul box office-ului romanesc, fiind vizionat de 30.862 spectatori si generand incasari in valoare de 610.102 RON. Filmul a fost urmat in clasamentul incasarilor de „Misiune: imposibila. Natiunea secreta”, care a fost urmarit la sfarsitul saptamanii trecute de 12.485 spectatori, locul trei fiind ocupat de animatia „Minionii” cu un numar 12.250 de admisii.

Henry Cavill („Man of Steel: Eroul”) il interpreteaza pe carismaticul Napoleon Solo, in timp ce Armie Hammer („Reteaua de socializare”) devine rivalul sau, KGB-istul Illya Kuryakin, in productia Warner Bros. Pictures „Agentul de la U.N.C.L.E.”, un film regizat de Guy Ritchie si inspirat din popularul serial difuzat in 1960. Filmul a avut premiera pe marile ecrane din tara pe 21 august.

Plasat la inceputul anilor 60’, in plin Razboi Rece, „Agentul de la U.N.C.L.E.” evidentiaza concurenta dintre cei doi agenti de top CIA si KGB. Nevoiti sa lase deoparte vechile conflicte, cei doi trebuie sa faca echipa pentru a opri o organizatie criminala internationalam care vrea sa destabilizeze fragila ordine mondiala folosind arme nucleare si tehnologie avansata. Singura pista catre organizatia secreta este fiica unui om de stiinta german disparut, prin intermediul careia cei doi se pot infiltra in organizatie.

Pe langa Henry Cavill si Armie Hammer, din distributie mai fac parte Alicia Vikander („Anna Karenina”), Elizabeth Debicki („Marele Gatsby”), Jared Harris („Sherlock Holmes: Jocul Umbrelor”) si Hugh Grant in rolul lui Waverly.

Scenariul a fost scris de Guy Ritchie si Lionel Wigram, care au colaborat la revitalizarea detectivului clasic Sherlock Holmes in doua filme de succes. Povestea le apartine lui Jeff Kleeman si David Campbell Wilson, alaturi de Guy Ritchie si Lionel Wogham, pornind de la serialul de televiziune cu acelasi nume.

See Also

John Davis („Cronici”), Steve Clark-Hall („RocknRolla” si cele doua filme cu Sherlock Holmes), Lionel Wigram si Guy Ritchie au produs acest film, cu David Dobkin care a fost producator executiv.

„Agentul de la U.N.C.L.E.” a avut premiera in Romania pe 21 august, in cinematografele din toata tara, in IMAX si 4DX.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker