Now Reading
Fly Project, noapte fierbinte cu patru supermodele

Fly Project, noapte fierbinte cu patru supermodele

Fly Project lanseaza videoclipul piesei So High, care se bucura deja de milioane de vizualizari pe YouTube si este cantata de catre public la fiecare concert, peste tot in lume unde ajung baietii.

Videoclipul, realizat de Alex Ceausu, este extrem de sexy, cu o surpriza cromatica, fiind integral alb negru si cu niste insertii senzuale de rosu, si patru tipologii diferite de femei, pe care orice barbat si le-ar dori si care ajung sa lase la o parte prejudecatile si sa petreaca o noapte incendiara in club, alaturi de Fly Project.

Cele patru modele sunt alese dupa o preselectie internationala, extrem de stricta si care a durat mai multe luni. Toate cele patru fete din videoclip au prezentat si pozat pentru branduri internationale, au aparut in videoclipuri si virale care au facut furori pe internet, fapt care le-a ajutat sa fie dezinvolte si cu atitudine la filmari, incat regizorul a avut de unde selecta cadrele pentru montaj. Nivelul de profesionalism la care sunt obisnuite sa lucreze a facut sa nu se intarzie deloc filmarile.

Desi au fost 48 de ore de filmare, a fost cel mai usor videoclip al nostru, totul a fost super programat si pregatit, noi am filmat in jur de 10 ore si ne-am simtit ca la un party intre prieteni, doar ca pe muzica noastra 🙂a spus Tudor.

See Also

Dupa un tur de forta, fara pauza, ce a inclus Turcia, Azerbaijan, Armenia, Romania si Rusia, turneul #MostWanted ia o pauza si Tudor si Dan intra in vacanta pentru doua saptamani, pentru ca apoi sa revina pentru promovarea videoclipului So High, in tara si pe plan international.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top