Now Reading
NAVI lanseaza noul single, „Eyes Wide Shut”, cu un videoclip de arta

NAVI lanseaza noul single, „Eyes Wide Shut”, cu un videoclip de arta

Cantautoarea NAVI isi lanseaza astazi cel de-al treilea single, „Eyes Wide Shut”, o balada dramatica si efervescenta.
Artista si producatorul ei, NMC (Nica Marian Ciprian), si-au urmat instinctul inca o data si au creat un videoclip impresionist, aproape alb-negru, in care se intrepatrund o multitudine de stari.
Piesa „Eyes Wide Shut”, compusa de catre NAVI si NMC, are ceva din onestitatea muzicala a lied-urilor, atat prin interpretarea vocala si partitura complexa de pian, cat si prin procesul de inregistrare.
Piesa asta ma reprezinta 200%, iar clipul e putin din tot ce sunt eu: nebuna, linistita, melancolica, indragostita de viata, puternica, speriata, inocenta, provocatoare. Totul e TRUE, am tras pianul si vocea simultan, am filmat ca si cum camera nu ar exista, am trait toate momentele acelea, de la agonie la extaz…”, povesteste NAVI.
„Eyes Wide Shut” este cel de-al treilea single solo al lui NAVI, dupa „The Burning Process” (2015) si controversatul „Picture Perfect” (2014). Lansarea piesei vine dupa o vara plina de concerte, in numeroase locatii din Bucuresti si de pe litoral, unde NAVI si-a prezentat noul show live, „Acoustic is the New Black”.

DESPRE NAVI

NAVI este cantareata si compozitor. De la 12 ani si-a petrecut timpul in mare parte prin studiouri, lucrand pentru artisti precum Morandi, Hotel FM, Foisorul de Foc si Mihai Toma & Passione si “furand meserie” de la cei mai buni producatori. In perioada 2008 – 2011 a facut parte din proiectul Alexandra & Alec, formula in care a lansat EP-ul “Little Dreams” si trei single-uri. In 2011, NAVI a scris versurile piesei “Change” alaturi de vechiul ei colaborator, Gabriel Baruta. Cantecul a ajuns sa reprezinte Romania la Eurovision si a marcat o etapa importanta in cariera lui NAVI. Artista a sustinut numeroase concerte in Romania si in strainatate (Franta, Belgia) si este adepta show-urilor 100% live. Primul single solo NAVI a aparut in 2014 (“Picture Perfect”), urmat de “The Burning Process” (2015). In prezent, pregateste noi piese si un album la NMC Productions.

Mai multe informatii despre NAVI: site oficial

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top