Now Reading
Havana lanseaza single-ul si videoclipul “Que Sera, Sera”

Havana lanseaza single-ul si videoclipul “Que Sera, Sera”

Dupa ce a cucerit publicul cu hitul “Vita Bella”, proiectul Havana lanseaza single-ul si videoclipul “Que Sera, Sera”

Cel de-al treilea single Havana este compus de catre Vanotek si Sorin de la Crush, doi dintre membrii proiectului, in studiourile Smash Production si este sustinut de vocea sensibila a lui Nadir.

O coproductie Cat Music si Global Records, videoclipul este regizat Khaled Mokhtar, cel cu care baietii de la Havana au colaborat si pentru videoclipul anterior.

Cu peste 18 milioane de vizualizari in 4 luni de cand a fost lansat si unul dintre cele mai vizualizate videoclipuri ale inceputului de an de pe YouTube, single-ul si clipul “Vita Bella” a cucerit publicul din Romania, dar a avut impact in mai multe tari din Europa: Franta, Belgia, Luxemburg, Olanda, tarile scandinave, Rusia, Grecia, Bulgaria.

See Also

Vocea Havana este Nadir, artist cunoscut datorita participarii la X-Factor, single-ului “Culoarea ta” alaturi de CRBL, dar mai ales pentru hitul “Prietena ta”, in colaborare cu Randi si Uddi, piesa foarte apreciata de publicul din Romania, dar si datorita colaborarii cu Loredana Groza, pentru piesa “Te iubesc”.

Vanotek a produs piese pentru multi artisti romani: Dan Balan “Chica Boom”(co-productie), Anda Adam, Sasha Lopez, Naguale, Antonia, iar Sorin face parte din trupa Crush si au lansat impreuna numeroase piese iubite de publicul din Romania.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top